Actualitate

Rucsacul unui tânăr găsit mort pe munte a fost furat, deși poate conține „date vitale pentru întregul caz”. Apel Salvamont pentru recuperarea probelor

Un rucsac abandonat, care se crede că ar aparține tânărului de 18 ani, găsit mort în Valea Caraimanului, a fost furat. Salvamontiștii cer făptașului să înapoieze lucrurile furate.

Traseu montan/Foto: Salvamont Bușteni Facebook.com Traseu montan/Foto: Salvamont Bușteni Facebook.com

 

 


Salvamontiștii din Bușteni solicită persoanei care a găsit și luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, să-l înapoieze.

 


Anunțul a fost publicat de salvamontișii din Bușteni, iar rucsacul aparține tânărului găsit mort, în data de 27 octombrie, pe Valea Caraimanului.

„În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.


Intervenție Salvamont/Foto: Salvamont Bușteni

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni.


Poliția a anunțat dispariția tânărului de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie. Salvamontiștii din Prahova au anunțat vineri, 27 octombrie, că trupul băiatului a fost descoperit în Valea Caraimanului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Homo porcius cocalarus”. Salvamontiști, după vandalizarea indicatoarele turistice: „Cât de cretin trebuie să fii pentru a face așa ceva”

abonare newsletter