Actualitate

Șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel i-a respins cererea

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, rămâne în arest preventiv. Acesta este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu.

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, rămâne în arest preventiv/ Foto: Curtea de apel Cluj-Oficial - Facebook Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, rămâne în arest preventiv/ Foto: Curtea de apel Cluj-Oficial - Facebook

 

 


Potrivit clujust.ro, Curtea de Apel Cluj a respins contestația șefului ISCTR Cluj Bogdan Durlea și a inspectorului Cristian Țepele împotriva arestării preventive.

 


„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de contestatorii-inculpați D. B. Ș. și Ț.C. V., ambii aflați în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș”, se arată în soluția pe scurt.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro


Procurorii DNA l-au reţinut în data de 4 octombrie pe Bogdan Ştefan Durlea, inspector şef teritorial în cadrul ISCTR, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu, efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată.

Pe lângă Durlea, a mai fost arestat preventiv și Cristian Țepele, inspector de trafic rutier în cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Cluj. Acesta este acuzat de luare de mită în formă continuată.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

A fost arestat preventiv șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj

Se ia șpagă la greu la Transporturi în Cluj! Încă doi inspectori, ridicați de DNA pentru luare de mită

abonare newsletter