Actualitate

Accident în Jucu! Un tânăr de 20 de ani cu mai multe răni, transportat de urgență la spital.

Un accident rutier, soldat cu o victimă, a avut loc miercuri dimineața în localitatea Gădălin din comuna clujeană Jucu.

Tânăr implicat în accident la Jucu, transportat la spital / Foto: ISU Cluj Tânăr implicat în accident la Jucu, transportat la spital / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la fața locului, unde au găsit o singură mașină avariată. În interior se afla un bărbat de 20 de ani cu mai multe răni grave, care a fost scos afară de către echipajul ISU Cluj.

 


Ulterior, băiatul a fost preluat de ambulanță:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Gădălin, comuna Jucu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, în care se afla un tânăr de aproximativ 20 de ani ce prezenta mai multe traumatisme. Echipajul operativ a acționat pentru scoaterea tânărului din autoturism și predarea acestuia echipajului SAJ, utilizând accesoriile speciale astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Tânărul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj ar fi luat mită. A fost ridicat de DNA

Accident pe autostrada A10, în apropiere de Turda! 6 persoane au fost consultate de echipajul SMURD. FOTO

abonare newsletter