Actualitate

Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj ar fi luat mită. A fost ridicat de DNA

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, a fost ridicat de procurorii DNA pentru luare de mită.

Șef de inspectorat din Cluj, ridicat de procurorii DNA / Foto: Direcția Națională Anticorupție Șef de inspectorat din Cluj, ridicat de procurorii DNA / Foto: Direcția Națională Anticorupție

 

 


Procurorii DNA Cluj efectuează, miercuri, percheziţii într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie

 


Infracțiunile ar fi fost comise în cursul anului 2023, în legătură cu protecţia asigurată unor firme de transport.

Conform unui comunicat al DNA, se efectuează percheziţii la 24 de adrese situate pe raza judeţelor Cluj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor şi Alba, din care două sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.


Surse judiciare au declarat pentru agerpres.ro că este vizat de anchetă şeful ISCTR Cluj, Bogdan Durlea, care ar fi oferit informaţii despre controale ce ar fi urmat să fie făcute la anumite firme de transport. Acesta ar fi luat mită pentru a nu aplica sancţiuni, mai spun sursele citate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dumitru Buzatu, reținut de procurorii DNA! Denunțătorul care a colaborat cu DNA, un om de afaceri din Cluj

Harta Șpăgii s-a înroșit în august. Unde au cerut cei mai mulți medici mită? „La Cluj și Sibiu, cel mai puțin”

abonare newsletter