Actualitate

Constantin Ilea, adjunctul IPJ Cluj, după ce a rămas pieton pentru viteză excesivă: „Incidentul este un model pentru colegi”

Adjunctul IPJ Cluj, Constantin Ilea, a făcut public o declarație după ce a rămas pieton. Comisarul-șef a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins cu viteză în localitatea Livada.

Constantin Ilea a rămas fără permis de conducere/ Foto: monitorulcj.ro Constantin Ilea a rămas fără permis de conducere/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


La sfârșitul lunii iulie, Constantin Ilea, adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, a fost prins conducând cu viteză excesivă, mai exact cu 103 km/h, în localitatea clujeană Livada.

 


În urma incidentului, comisarul-șef a rămas pieton pentru 90 de zile.

CITEȘTE ȘI:
Și șefii din Poliția Cluj conduc cu viteză în oraș. Adjunctul șefului IPJ, Constantin Ilea, e pieton!

„La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Întrebat de reporterii monitorulcj.ro în cadrul unei conferințe de presă, Constantin Ilea și-a recunoscut greșeala și a declarat că acest incident este un „model pentru colegi”.

„Din punctul meu de vedere este prima sancțiune contravențională din viața mea. Nu este un model de urmat. Din punct de vedere al comportamentului clar am fost sancționat potrivit legii. Colegii mei nu au simțit niciun fel de presiune. Este (incidentul -n.red.) un model pentru ceilalți colegi care pățesc la fel, care sunt luați de val și accelerează mai mult decât ar trebui. Este un model de comportament. Adică toți suntem egali în fața legii și toți răspundem la fel”, a declarat Constantin Ilea în timpul conferinței de presă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Poliția clujeană are un nou șef. Comisarul Constantin Ilea este în fruntea IPJ Cluj

Alba, al doilea 2 Mai. Un șofer băut a intrat într-un grup de şase persoane, dintre care trei au murit

abonare newsletter