Actualitate

Incendiu la un bloc din Mănăștur! Pompierii intervin la fața locului

Nu mai lăsați gunoaiele pe balcon! Un incendiu la un apartament dintr-un bloc din Mănăștur a pornit de la niște deșeuri.

Incendiu la balconul unui apartament din Mănăștur / Foto: grup WhatsApp ISU Cluj Incendiu la balconul unui apartament din Mănăștur / Foto: grup WhatsApp ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni intervin la un incendiu în Mănăștur, la etajul 6 al unui bloc de locuințe.

 


Focul a pornit de la deșeurile depozitate pe balcon și, din fericire, nu s-a extins. Cu toate acestea, un  „nor” de fum învăluiește ultimele etaje ale blocului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu care se manifestă la etajul 6 al unui apartament situat pe strada Bucegi. Echipajele operative au pătruns în apartament, iar flăcările se manifestă la mai multe deșeuri depozitate pe balcon. Incendiul va fi lichidat în scurte momente și nu există posibilitatea ca acesta să se extindă. De asemenea, nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale și nu s-a impus evacuarea vreunui locatar. Intervenim cu două autospeciale cu apă, alături de autoscară”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nesimțire maximă! O pacientă din Huedin a fumat în spital și a pornit alarma de incendiu

EXPLOZIE la o țeavă de gaz în Cluj-Napoca, urmată de incendiu! Intervin pompierii

Ultimele Stiri
abonare newsletter