Actualitate

Nesimțire maximă! O pacientă din Huedin a fumat în spital și a pornit alarma de incendiu

O pacientă a băgat un întreg spital în panică. Alarma de incendiu a pornit după ce femeia și-a aruncat chiștocul de la țigară în instalația sanitară.

Pompierii au intervenit la spitalul din Huedin după ce o pacientă a pornit alarma de incendiu / Foto: ISU Cluj Pompierii au intervenit la spitalul din Huedin după ce o pacientă a pornit alarma de incendiu / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au fost chemați sânbătă, 16 septembrie, la spitalul din Huedin, unde a pornit alarma de incendiu din cauza unor degajări de fum. Medicii au intrat în alertă și au mutat trei pacienți: 

 


„Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la Spitalul Orășenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării și a tubulaturii de aerisire. Ajunse de urgență la fața locului, echipajele noastre au constatat faptul că degajările de fum s-au produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări aruncate în canalizare. Drept urmare, nu s-a confirmat vreun incendiu, zona fiind verificată de către pompieri. Anterior, până la sosirea noastră, personalul medical a reacționat prompt și a mutat trei pacienți într-un alt salon. Din fericire, nu au existat alte probleme. Am intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Un hoț a provocat incendiul de la Spitalul Humanitas de pe Frunzișului! Bărbatul a fost arestat preventiv
Asistentele unui spital din Cluj devin electricieni, de frica de incendiu
 

Potrivit informațiilor polițiștilor, persoana vinovată este o femeie de 57 de ani care a fumat în spital și a aruncat țigara în instalația sanitară:


„La data de 16 septembrie, în jurul orei 12.30, Poliția Orașului Huedin a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Huedin cu privire la un incident provocat de un pacient. La fața locului, polițiștii au constatat, în urma verificărilor efectuate de reprezentanții I.S.U. Cluj, că o femeie, de 57 de ani, care se afla la spital în calitate de pacient, ar fi aruncat un chiștoc de țigară în instalația sanitară, provocând degajări de fum. Polițiștii au aplicat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 349/2002”, au declarat reprezentanții IPJ, pentru monitorulcj.ro.

Am întrebat reprezentanții poliției ce măsură i-a fost aplicată femeii, însă au evitat să ne răspundă concret. Infohuedin.ro scrie că pacienta, care a recunoscut că a fumat în baie, a primit o amendă minimă de 100 de lei. Amenda este extrem de mică, în contextul în care a creat panică în spital, iar la fața locului a intervenit un echipaj al ISU și fapta sa a contribuit la degradarea sistemului de aerisire.


Sursa citată a luat legătura cu reprezentanții spitalului, care au spus că au pornit o anchetă internă. Poate astfel pacienta va plăti pentru pagubele produse.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un „bombardier” a blocat o stradă din centrul Clujului: „Mută cotețul!” S-a ales cu zgârieturi și pană la mașină

Bărbatul din Florești, dispărut după ce a ieșit la o plimbare cu bicicleta, a fost găsit în Constanța. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter