Actualitate

La 24 de ore de la furtună, pasajul de la Gară încă e INUNDAT. Nici nu s-au pus marcaje!

La mai bine de 24 de oră de la ploile puternice din Cluj-Napoca, pasajul pietonal din Piața Gării încă este inundat.

Pasajul pietonal din Piața Gării încă e inundat, la 24 de ore de la furtună / Foto: monitorulcj.ro Pasajul pietonal din Piața Gării încă e inundat, la 24 de ore de la furtună / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vineri seara, Clujul s-a aflat sub o avertizare meteo de cod roșu de ploi. În urma furtunii, mai multe străzi, curți, subsoluri și locuințe au fost inundate. Apa a intrat inclusiv sub poduri și în pasajul pietonal din Piața Gării. 

Pasajul din Piața Gării, încă inundat sâmbătă noaptea 16 septembrie 2023, după ploile de vineri seara, 15 septembrie 2023 / Foto: monitorulcj.ro

Deși pompierii au primit solicitare de intervenție în zonă, potrivit unei comunicări ISU Cluj, pasajul pietonal este încă inundat sâmbătă noaptea, apa ajungând la înălțimea de circa 15 cm. 


CITEȘTE ȘI:
Zeci de locuințe și subsoluri inundate în Cluj, după furtună! Apa a intrat și la un liceu din municipiu. VIDEO

 

De asemenea, în zonă nu există marcaje care să-i atenționeze pe pietoni că pasajul este inundat. Astfel, pietonii coboară degeaba în pasaj. 


Fotografiile cu pasajul pietonal inundat, atașate acestui articol, au fost realizate sâmbătă seara, în jurul orei 21. Cât timp va mai dura până problema va fi rezolvată? 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Imagini incredibile. Așa arăta Clujul în timpul furtunii de vineri seara! S-a RUPT CERUL. VIDEO

Pasajul de sub podul din Mărăști, inundat. Trei șoferi și-au „pierdut” mașinile acolo

abonare newsletter