Actualitate

Violatorul din gara de la Câmpia Turzii, arestat!

O minoră de 17 ani a fost violată, vineri noaptea, în gara din Câmpia Turzii. Polițiștii l-au depistat pe agresor, stabilind că e vorba de un bărbat de 48 de ani.

O fată de 17 ani a fost agresată fizic și violată de către un bărbat, în zona căii ferate din Câmpia Turzii. Foto: Pixabay O fată de 17 ani a fost agresată fizic și violată de către un bărbat, în zona căii ferate din Câmpia Turzii. Foto: Pixabay

 

 


UPDATE. Bărbatul a fost arestat

 


„A fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile", transmite IPJ Cluj.

„La data de 9 septembrie, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 48 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol. În cursul acestei după-amiezi va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”, transmit oamenii legii.


 

O fată de 17 ani a fost agresată fizic și violată de către un bărbat, în zona căii ferate din Câmpia Turzii. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


CITEȘTE ȘI: Viol în gara din Câmpia Turzii. Minoră de 17 ani, bătută și agresată sexual! Agresorul, de negăsit.

„La data de 8 septembrie în jurul orei 23, polițiștii din cadrul secției regionale transporturi au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în zona triajului din stația CF Câmpia Turzii, o minoră a fost agresată sexual. Din primele cercetări demarate, s-a constatat că o minoră în vârstă de 17 ani a fost agresată fizic și violată de o persoană de sex masculin. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii secției regionale de transporturi Cluj-Napoca efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, în vederea depistării autorului și luarea măsurilor legale” transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier mortal în Suceava! Un autoturism a intrat violent într-un TIR parcat pe marginea drumului

Cazurile de violenţă în şcoli. Ministerul Educației propune noi măsuri pentru gestionarea fenomenului de bullying în unitățile de învățământ

Minoră de 12 ani, violată la Câmpia Turzii. Agresorul, un tânăr de 22 de ani, a ajuns în arest

abonare newsletter