Actualitate

Viol în gara din Câmpia Turzii. Minoră de 17 ani, bătută și agresată sexual! Agresorul, de negăsit.

O minoră de 17 ani a fost violată, vineri noaptea, în gara din Câmpia Turzii. Polițiștii îl caută pe agresor.

O minoră de 17 ani a fost violată, vineri noaptea, în gara din Câmpia Turzii. Foto: Facebook Gara Câmpia Turzii O minoră de 17 ani a fost violată, vineri noaptea, în gara din Câmpia Turzii. Foto: Facebook Gara Câmpia Turzii

 

 


Incident şocant noaptea trecută. O fată de 17 ani a fost agresată fizic și violată de către un bărbat, în zona căii ferate din Câmpia Turzii. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

 


„La data de 8 septembrie în jurul orei 23, polițiștii din cadrul secției regionale transporturi au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în zona triajului din stația CF Câmpia Turzii, o minoră a fost agresată sexual. Din primele cercetări demarate, s-a constatat că o minoră în vârstă de 17 ani a fost agresată fizic și violată de o persoană de sex masculin. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii secției regionale de transporturi Cluj-Napoca efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, în vederea depistării autorului și luarea măsurilor legale” transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Femeie, găsită moartă într-o locuință din Cluj-Napoca. Cadavrul prezenta urme de violență.

Violența din școli, stopată printr-un „Plan”

Cristi Danileț, despre modificarea din Codul penal privind consimțământul sexual: „Din text reiese că e un fel de invitație la viol”

Ultimele Stiri
abonare newsletter