Actualitate

Hoţul care s-a urcat pe o maşină şi a furat o bicicletă, prins de polițiști. A fost reținut!

Un individ a fost surprins de o cameră de supravegere din zonă în timp ce fura o bicicletă de pe o maşină parcată. Bărbatul a fost reținut, iar prejudiciul recuperat.

Cu o nonşalanţă ieşită din comun, bărbatul se urcă pe maşină şi rupe suportul bicicletei. Întreaga operaţiune durează 13 minute, timp în care nimeni nu intervine, iar suspectul se face nevăzut alături de bunul furat. Foto:  Facebook Biciclete furate Cluj Cu o nonşalanţă ieşită din comun, bărbatul se urcă pe maşină şi rupe suportul bicicletei. Întreaga operaţiune durează 13 minute, timp în care nimeni nu intervine, iar suspectul se face nevăzut alături de bunul furat. Foto: Facebook Biciclete furate Cluj

 

 


La data de 9 septembrie, polițiștii au dispus reținerea unui bărbat de 54 de ani, din județul Cluj. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în contextul sustragerii unei biciclete, la data de 7 septembrie, montată pe plafonul unui autoturism parcat în municipiul Cluj-Napoca.

 


„În urma investigațiilor și probatoriului administrat, în cursul dimineții de sâmbătă, 9 septembrie, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar față de acesta, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea luării unei noi măsuri preventive”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI: Hoț de biciclete, surprins în acțiune în centrul Clujului

Polițiștii anunță că prejudiciul, evaluat la aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat.


În cauză sunt efectuate în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Descoperă frumusețile Clujului pe bicicletă

POZA ZILEI. Clujenii nu mai aruncă trotinete în Canalul Morii. Au trecut la biciclete

Biciclist lovit de o mașină pe trotuar, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Victima a ajuns la spital. FOTO

abonare newsletter