Actualitate

Genți de damă – Ce materiale și culori să alegi în această toamnă? (P)

Geanta este un accesoriu indispensabil pentru rutina de zi cu zi a fiecărei femei.

Sursa foto - CCC advertising. Sursa foto - CCC advertising.

 

Pe lângă faptul că este un accesoriu practic, care ne însoțește aproape la fiecare pas, are puterea de a ne actualiza ținutele și de a contribui la stilul și la eleganța lor. Pe măsură ce zilele devin mai scurte și temperaturile mai scăzute, devine necesar să facem trecerea de la ținutele de vară la cele pentru sezonul rece. Asta înseamnă că este timpul să punem deoparte gențile din pânză și gențile de plajă și să ne pregătim gențile potrivite pentru toamnă-iarnă.


Ce materiale și culori sunt cele mai potrivite pentru o geantă de toamnă?

Deși tendințele se schimbă în fiecare sezon, în continuare există anumite caracteristici cheie pe care trebuie să le îndeplinească o geantă de toamnă-iarnă. Trebuie să fie realizată dintr-un material rezistent la uzură, la temperaturi scăzute, la apă și la umiditate, în timp ce culoarea sa trebuie să fie în ton cu anotimpul. Cele mai potrivite materiale pentru genți damă de toamnă-iarnă rămân în continuare pielea naturală, pielea ecologică, velurul natural și anumite materiale textile tricotate. În ceea ce privește textura, sezonul de toamnă-iarnă este excelent pentru a experimenta cu tot felul de texturi. De la genți cu textură netedă, reliefată, structurată, matlasată și până la genți cu aspect împletit, toate aceste texturi sunt excelente pentru sezonul de toamnă-iarnă.
Sursa foto - CCC advertising.


Paleta cromatică este și ea foarte ofertantă. Deși ne putem rezuma la clasicele nuanțe neutre, precum negru, gri, maro, bej, bleumarin sau alb, putem încerca și alte variații de nuanțe, precum gri antracit sau gri deschis, maro cognac sau maro latte, camel sau fildeș. Iar dacă doriți să obțineți ținute sofisticate, puteți opta pentru genți în culori împrumutate din natură. Cu siguranță, veți atrage privirile purtând o geantă roșie, bordo sau vișinie, verde smarald sau albastru cobalt. O tendință uriașă a acestui sezon este dată de geanta într-o nuanță caldă și atrăgătoare de ocru. Cu astfel de genți elegante și sofisticate, chiar și cele mai simple ținute pe care le veți aborda vor căpăta un plus de stil și de rafinament.

Care sunt tendințele de genți pentru sezonul de toamnă-iarnă 2023/2024?


Există anumite tendințe absolut noi, care ne revoluționează modul în care ne planificăm ținutele vestimentare și există tendințe care se reîntorc. Iată că anul acesta se reîntoarce o veche tendință care a fost foarte apreciată în anii anteriori. Este vorba despre tendința genților încăpătoare, cu design casual, cu o capacitate generoasă de depozitare și de organizare și cu multiple modalități de transport. Gențile cu mâner superior reprezintă tendința principală a sezonului de toamnă-iarnă 2023/2024. Reprezintă stilul de geantă perfect pentru femeia modernă aflată mereu în mișcare. O geantă cu mâner superior este elegantă și rafinată, dar totuși funcțională și practică. În plus, poate fi purtată cu orice ținută, de la blugi casual până la rochiile formale. Se potrivește excelent cu ghete damă piele, dar și cu pantofi sport, botine sau pantofi cu toc. Geanta cu mâner superior este disponibilă într-o varietate de culori și materiale, astfel încât veți găsi cu ușurință modelul care vi se potrivește. O altă tendință în plină dezvoltare este cea a genților XXL. Aceste genți de dimensiuni generoase oferă spațiu amplu pentru a vă găzdui toate obiectele esențiale. De asemenea, sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri care pot completa cu ușurință orice ținută vestimentară.


Sursa foto - CCC advertising.


În preajma sărbătorilor de iarnă, nu ezitați să îmbrățișați o altă tendință fermecătoare – cea a genților cu aspect strălucitor. De la genți împodobite cu paiete și capse argintii până la stiluri de genți care abundă în accesorii aurii sau argintii, aceste modele de genți sunt perfecte pentru luna decembrie, dar și pentru prima parte a lunii ianuarie.

CITEȘTE ȘI:

Baguette sau shopper? – Care model de geantă se poartă sezonul acesta? (P)

Unii clujeni parcă-i îndeamnă pe hoți să le fure din mașini! Poliție: „Genți de lux și alte bunuri, lăsate la vedere”

În locul crocodilului, la London Zoo a fost pusă o geantă din piele de crocodil

abonare newsletter