Actualitate

Arbori pe carosabil și drumuri blocate în Cluj, din cauza furtunii. Pompierii intervin cu autospeciale

Mai multe drumuri au fost blocate în județul Cluj, din cauza furtunii. Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea arborilor de pe carosabil.

Arbori doborâți la pământ/Foto: ISU Cluj Arbori doborâți la pământ/Foto: ISU Cluj

 

 


Echipajele de la Detașamentul Huedin au fost solicitate să degajeze mai mulți arbori căzuți pe carosabil în zonele Răchițele, Doda Pilii, Beliș-Poiana Horii, respectiv Mărișel-Crucea Iancului. 

 


Potrivit ISU Cluj, în zonele respective au fost raportate porțiuni de drum blocate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj intervine cu două autospeciale. În paralel, pompierii sunt sprijiniți de către SVSU Beliș.


Duminică, meteorologii au emis o atenționare Cod galben de averse cu caracter torențial, vijelii și grindină pentru Cluj și alte județe din țară, valabilă până luni.

„Vor fi averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului (în general cu rafale de 55...70 km/h), pe arii restrânse vijelii și grindină în Maramureș, Crișana, Banat, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, precum și în nordul Olteniei și al Munteniei. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat peste 40 l/mp”, arată Administrația Națională de Meteorologie.


Astfel de fenomene se vor semnala local pe parcursul nopții de duminică spre luni și luni, și în regiunile sudice, potrivit meteorologilor. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut ravagii! Acoperișuri smulse de vânt și și copaci căzuți pe drumuri, în localități din Cluj. FOTO

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Cluj. Acoperișul unui bloc a căzut peste patru mașini, în Gherla. VIDEO

Furtuna puternică de la Cluj a rupt copaci! O tablă a zburat de pe acoperiș, pe o stradă din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter