Actualitate

Bărbatul care a produs accidentul din Căpușu Mare a fost arestat. Opt victime au ajuns la spital din cauza șoferului fără permis

Clujeanul de 37 de ani, care a produs un grav accident rutier în localitatea Căpușu Mare, iar apoi a fugit, a fost arestat de polițiști.

Accidentul din Căpușu Mare, din data de 23 august, produs de un șofer fără permis/Foto: ISU Cluj Accidentul din Căpușu Mare, din data de 23 august, produs de un șofer fără permis/Foto: ISU Cluj

 

 


Polițiștii din Huedin au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care la data de 23 august, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității Căpușu Mare fără să dețină permis de conducere, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu rănirea mai mulor persoane. 

 


CITEȘTE ȘI: 
Accident GRAV în Căpușu Mare. 4 persoane rănite au rămas încarcerate. 5 adulți și 3 copii au primit îngrijiri medicale

După producerea accidentului bărbatul a părăsit locul evenimentului rutier, fiind depistat ulterior de polițiști.

„Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.


În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, informează, joi, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 

Mai mulți pacienți, victime ale teribilului accident din Căpușu Mare, au fost operați cu succes de medicii clujeni. Un număr important de medici, medici rezidenți, asistenți medicali și farmaciști s-au prezentat voluntar la serviciu pentru a salva viețile victimelor accidentului produs de șpferul fără permis de conducere. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vieți salvate, în urma mobilizării extraordinare a medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Intervenție de excepție în cazul victimelor accidentului din Căpușu Mare

VIDEO. Cum s-a produs accidentul teribil din Căpușu Mare? Șoferul vinovat NU AVEA PERMIS și a fugit de la locul faptei

Accident GRAV în Căpușu Mare. 4 persoane rănite au rămas încarcerate. 5 adulți și 3 copii au primit îngrijiri medicale

abonare newsletter