Actualitate

Un bărbat s-a electrocutat pe un stâlp, în Gilău. Victima a fost transportată la spital

Un bărbat a fost electrocutat, sâmbătă dimineața, pe un stâlp din localitatea Gilău, județul Cluj. Victima a fost transportată la spital.

Un bărbat a fost electrocutat, sâmbătă dimineața, pe un stâlp din localitatea Gilău, județul Cluj/ Foto: pixabay.com Un bărbat a fost electrocutat, sâmbătă dimineața, pe un stâlp din localitatea Gilău, județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost electrocutat, sâmbătă dimineața, pe un stâlp din localitatea Gilău, județul Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Doi bărbaţi au murit electrocutaţi în timp ce executau lucrări la un stâlp dintr-o localitate din Timiș

Din fericire, bărbatul nu a suferit arsuri în urma electrocutării, dar a fost transportat la spital.


„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care s-a curentat pe un stâlp din localitatea Gilău.
La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă și un echipaj SMURD, unde au găsit bărbatul în stare de conștiență și cooperant, așezat lângă stâlp.
Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor calificat, iar, conform primelor evaluări, acesta nu prezintă arsuri pe suprafața corpului, însă a avut pierderi de conștiență înaintea sosirii forțelor de intervenție.
Bărbatul va fi transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de victime, la spital. Planul roșu de intervenție, activat. FOTO

Un turist german a murit electrocutat într-o gară din Arad, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. A vrut să-și facă un selfie

abonare newsletter