Actualitate

Traficant de droguri, prins de procurorii DIICOT în timp ce vindea cannabis în Cluj-Napoca. FOTO

Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de cannabis.

Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de canabis/ Foto: DIICOT Oradea Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de canabis/ Foto: DIICOT Oradea

 

 


Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de cannabis.

 

„Inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce deţinea în vederea comercializării cantitatea de 200 grame canabis. S-a reţinut faptul că, în perioada iunie-august, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori de pe raza judeţului Cluj, pentru sume cuprinse între 1.500 şi 3.700 lei”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT Oradea.


CITEȘTE ȘI:
Mascații au descins la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Florești. Trei bărbați au fost arestați.

Joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer băut, cu permisul suspendat și cu droguri la el a încercat să fugă de polițiștii clujeni. Mai avea și numere de înmatriculare false

Fenomenul drogurilor în România. Copiii ajung să consume substanțe interzise înainte de 13 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter