Actualitate

Primarul Emil Boc, prezent la derby-ul Clujului

Primarul Emil Boc asistă la derby-ul Clujului din loja VIP însoțit de viceprimarul Dan Tarcea și de șeful Poliției Locale Marcel Bonțidean.

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR. Foto: monitorulcj.ro Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR. Foto: monitorulcj.ro

 

Universitatea Cluj și CFR Cluj se întâlnesc în această seară, de la ora 21:30, în episodul #79 din derby-ul Ardealului. 


Partida este urmărită și de primarul Emil Boc care este prezent pe Cluj Arena la meciul dintre Universitatea Cluj și CFR.

Este cea de a 33-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 16 succese ale oaspeţilor din această rundă, 5 victorii „Şepcile roşii” şi 11 remize.


Cea mai recentă dispută directă din campionat: 13 martie 2023, CFR Cluj-Universitatea Cluj 4-0, scor care a consemnat şi cea mai mare diferenţă înregistrată în duelurile din Superliga României.

6 puncte au adunat Petrea și U Cluj în acest start de sezon, în care este vizat play-off-ul, remize cu Petrolul (1-1), Dinamo (1-1) și Oțelul (1-1), plus victoria cu FCU Craiova (4-3). Ardelenii au pierdut un singur joc, 0-3 cu Rapid.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, despre scandalul creat în jurul prestației lui Gheboasă la UNTOLD: „A intrat în vizor pentru că a fost la festival”

Capacitatea Cluj Arena a ajuns la 100%. Avertismentul lui Emil Boc pentru fanii Imagine Dragons: „Să fie pe stadion din timp, dacă vor să intre!”

Emil Boc, despre tensiunile PNL-PSD: „Avem o ciocnire ideologică. Înainte de a pune taxe noi, haideți să eliminăm risipa și evaziunea fiscală”

abonare newsletter