Timp Liber

Capacitatea Cluj Arena a ajuns la 100%. Avertismentul lui Emil Boc pentru fanii Imagine Dragons: „Să fie pe stadion din timp, dacă vor să intre!”

Stadionul Cluj Arena a devenit neîncăpător în prima seară a festivalului Untold. Primarul Emil Boc avertizează că accesul ar putea fi restricționat pentru asigurarea fluxului de oameni.

în imagine: Primarul Emil Boc, alături de festivalieri, în prima zi a festivalului Untold 2023, Parcul Mare din Cluj-Napoca/Foto: Emil Boc Facebook.com în imagine: Primarul Emil Boc, alături de festivalieri, în prima zi a festivalului Untold 2023, Parcul Mare din Cluj-Napoca/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Atmosferă incendiară în prima zi a festivalului Untold. Stadionul Cluj Arena și Parcul Mare au fost pline ochi. 

 


După cum a semnalat monitorulcj.ro, a doua zi de festival va aduce o atmosferă electrizantă în momentul în care Imagine Dragons, prezenți pentru prima dată în România, vor urca pe scenă.

CITEȘTE ȘI: 
Astăzi va fi NEBUNIE la Untold. Imagine Dragons, pentru prima dată în România. Programul zilei

Edilul Clujului, Emil Boc, a apreciat organizarea extraordinară a festivalului, dar a avertizat că accesul participanților ar putea fi restricționat pe stadion, pentru a permite un flux corespunzător de persoane. 


Astfel, primarul Clujului i-a invitat pe fanii Imagine Dragons să vină din timp, pentru a se putea bucura de o atmosferă plină de energie și muzică de calitate. 

„Eu spun că, previzibil este pentru această seară sau pentru mâine, la un moment dat, se va limita intrarea în stadion. Pentru că nu se poate depăși o anumită capacitate prevăzută de ordinul de aprobare a evenimentului. 


Cine vrea să ajungă la Imagine Dragons, să fie pe stadion din timp, dacă vrea să intre!”, a declarat Emil Boc, vineri, la un post local de radio. 

Despre aplicarea unor măsuri specifice privind accesul pe stadion, edilul Emil Boc a susținut că acestea pot fi prevăzute pentru asigurarea unui flux corespunzător de persoane.


„Este posibil. Și se asigură fluxul, pe măsură ce oamenii ies, alții intră. Și invers. Este o chestiune firească și face parte din organizarea oricărui festival de o asemenea amploare. Poate nu va fi cazul. Spun doar că o asemenea măsură este posibilă, dacă va fi cazul. 

Va fi cu siguranță mai multă lume”, a declarat Emil Boc. 

„Limbajul universal al muzicii”

Emil Boc a fost impresionat de atmosfera din prima zi a festivalului Untold. 

Acesta a apreciat calitatea muzicii, organizarea și asigurarea condițiilor de securitate, dar mai ales oamenii faini care vin să se bucure de viață

„A fost o atmosferă frumoasă, cu energie pozitivă, cu oameni care vin să se distreze, să se simtă bine, nu să provoace scandal. Sunt oameni care pur și simplu vor să se bucure de viață, pe acest limbaj universal al muzicii. 

Lucrurile sunt de calitate, evenimentul este sigur, iar organizarea forțelor de ordine a fost exemplară. 

Calitatea actului artistic a fost absolut excepțională. Îmi dau seama ce va fi în această seară la Imagine Dragons, cred că o să fie nebunia nebuniilor”, a apreciat edilul Emil Boc. 

Aproape 100.000 de oameni au fost prezenți în prima zi a festivalului Untold pe Cluj-Arena și în Parcul Mare din Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Astăzi va fi NEBUNIE la Untold. Imagine Dragons, pentru prima dată în România. Programul zilei

Prima zi de Untold a intrat în istorie. Peste 95.000 de fani s-au bucurat de magia festivalului

S-a luminat cerul de Untold. Foc impresionant de artificii la deschiderea oficială a festivalului!

Au depășit toate așteptările! Stadion plin în prima zi de Untold. Publicul, în delir! VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter