Actualitate

Clujean rănit într-un accident pe autostrada A1! Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului

Un clujean care a făcut accident pe autostrada A1 în cursul zilei de joi a fost rănit. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Clujean implicat într-un accident pe A1 / Foto: DRDP Timişoara Clujean implicat într-un accident pe A1 / Foto: DRDP Timişoara

 

 


Polițiștii au explicat cum s-a petrecut accidentul, în care a fost implicat un clujean: 

„La data de 17 august 2023, în jurul orei 13:20, un bărbat de 65 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism ce tracta o remorcă pe A1, din direcția Holdea-Deva, în apropierea comunei Șoimuș, a pierdut controlul volanului și a acroșat parapetul metalic de protecție al autostrăzii. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului (care era singur în autoturism). În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.


CITEȘTE ȘI:
Accident între un camion, un microbuz și o mașină, lângă Băișoara. O femeie și un copil de 6 ani, la spital!
Un șofer a scăpat cu SUSPENDARE, după ce a ucis 2 mame pe o stradă din Cluj: „Familia noastră încă suferă. Dreptatea aparține mereu vinovaților?!”

 

Clujeanul a fost transportat la spital pentru tratament de specialitate:


„Cu puțin timp în urmă, pompierii Secției Ilia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pe autostrada A1, km 371, sens de mers Ilia – Deva, unde a avut loc un accident rutier. La locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism ce avea cuplată o remorcă a acroșat parapetul de siguranță. În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Biciclist mort, găsit pe un drum din județul Cluj

Clujean de 22 de ani, condamnat la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere, reținut de polițiști pentru conducere fără permis

abonare newsletter