Actualitate

Minivacanță de Sfânta Maria! Cum vor circula autobuzele?

Cu ocazia minivacanței de Sfânta Maria, autobuzele din Cluj-Napoca vor circula după un program diferit.

Autobuz din flota CTP Cluj-Napoca/ Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca - Facebook Autobuz din flota CTP Cluj-Napoca/ Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță programul de circulație a mijloacelor de transport în comun valabil în perioada 12 – 15 august, cu ocazia minivacanței de Sfânta Maria.

 


În zilele de 12 și 14 August 2023, transportul public de călători se va desfăşura între orele 5:30 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de sâmbătă.

CITEȘTE ȘI:
Mii de credincioși, așteptați la mănăstirea Nicula de 15 august. 200 de polițiști mobilizați

În data de 14 August 2023, vor fi suplimentate principalele linii de transport public urban ce asigură legătura dintre cartiere şi zona centrală a municipiului (6, 25, 24B, 30, 35), iar liniile ce deservesc zona industrială din B-dul Muncii (26L, 36L, 48L, 50L, 52L) vor circula după programe speciale. 


În zilele de 13 și 15 August, transportul public de călători se va desfăşura între orele 6:00 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de duminică.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mergi la Mănăstirea Nicula? PROGRAM de Hramul Adormirii Maicii Domnului

Lecții de fotbal și dans pentru 25 de copii abandonați, îngrijiți la Mănăstirea Dumbrava! Voluntarii CERT vor să le ofere momente de fericire

abonare newsletter