Actualitate

Bărbat, filmat când se aruncă în fața mașinilor pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca. VIDEO

Un bărbat cu un comportament bizar a fost filmat când se plimba pe mijlocul drumului, fără tricou, pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Bărbat, pe mijlocul drumului în Cluj-Napoca - 4 august 2023 / Foto: captură video -grup Facebook Info Trafic jud. Cluj Bărbat, pe mijlocul drumului în Cluj-Napoca - 4 august 2023 / Foto: captură video -grup Facebook Info Trafic jud. Cluj

 

 


În cursul zilei de vineri, 4 august, un bărbat a fost văzut pe strada Avram Iancu, pe partea carosabilă, comportându-se ciudat.

Individul se deplasa pe mijlocul drumului fără griji, dar și fără să aibă pe el o bluză sau un tricou.


Un trecător l-a filmat de la distanță în timp ce se arunca în fața mașinilor care se deplasau spre Piața Cipariu, forțându-le să se oprească.

Monitorulcj.ro a solicitat informații Inspectoratului de Poliție Județean Cluj despre acest incident.


UPDATE: Reprezentanții IPJ Cluj ne-au transmis că Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident, însă după sesizare bărbatul nu a mai fost găsit în zona respectivă.

„Au fost demarate activități pentru depistarea și identificarea lui”, au declarat, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.


Sursă video: grup Facebook - Info Trafic jud. Cluj

UPDATE 2: Reprezentanții IJJ Cluj au declarat pentru monitorulcj.ro că bărbatul a ajuns, în cele din urmă, la Spitalul de Psihiatrie.


Mai multe detalii aici:
Bărbatul care se arunca în fața mașinilor în Cluj a ajuns la Psihiatrie. Încerca să dirijeze circulația

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr cu comportament bizar, arestat pentru că a lovit un polițist, în Cluj-Napoca! Avea probleme de sănătate

Un tânăr agitat care mergea pe carosabil în Cluj-Napoca a agresat un polițist când încerca să-l ajute! A fost dus la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter