Actualitate

Șoferiță din Cluj, reținută pentru un accident cu victimă. Avea o alcoolemie IMENSĂ!

O șoferiță din Cluj-Napoca a fost reținută de polițiști pentru că a produs un accident rutier în Sălicea. La momentul respectiv, femeia era foarte beată.

Șofer cu alcool la volanul mașinii / Foto: depositphotos.com Șofer cu alcool la volanul mașinii / Foto: depositphotos.com

 

 


Pe 1 august, polițiștii au reținut pentru 24 de ore o șoferiță de 35 de ani din municipiul Cluj-Napoca. Femeia este cercetată pentru că a condus o mașină când era beată și a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

 


După ce fost testată cu aparatul etilometru, șoferiței i-a rezultat o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În fapt, la data de 30 iulie, polițiști Biroului Rutier Turda au fost sesizați despre faptul că în jurul orei 11.25, pe DJ 107 R, în localitatea Sălicea, comuna Ciurila  s-a înregistrat un accident rutier. În urma cercetărilor preliminare efectuate la locul evenimentului rutier a reieșit că mașina condusă de aceasta, în direcția localității Ciurila, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sensul opus de un bărbat de 34 de ani, din județul Maramureș. În urma coliziunii, un pasager aflat în autoutilitară, bărbat de 33 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului autoutilitarea a avut rezultat negativ, iar în cazul conducătoarei auto a indicat o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice”, a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care produc accidente mortale. Legea „Anastasia”, în vigoare

 


În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unei mașini sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. La expirarea măsurii reținerii, femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda în vedere luării unor măsuri preventive.

De când a intrat în vigoare Legea „Anastasia”, șoferii aflați într-un caz similar, dar în urma căruia rezultă moartea unei persoane, va fi condamnat la pedeapsa închisorii cu executare, fără posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar, deși a condus BEAT, DROGAT și a FUGIT de la accidentul din Cluj

Bărbat beat pe un triciclu electric, lovit de o mașină, în Livada. Victima a fost transportată la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter