Actualitate

Show aviatic la Dezmir! Printre participanți se află celebrii Hawks of Romania

Sâmbătă, 29 iulie, va avea loc un spectaculos show aviatic la Dezmir, Cluj. La spectacol vor lua parte și cei de la Hawks of Romania.

Hawks of Romania/ Foto: Șoimii României - Hawks Of Romania - Facebook Hawks of Romania/ Foto: Șoimii României - Hawks Of Romania - Facebook

 

 


Un miting aviatic de anvergură va avea loc sâmbătă, 29 iulie, la Dezmir, cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la înființarea Aeroclubului Traian Dârjan Cluj. 

 


Sunt invitați celebrii piloți de la Hawks of Romania, White Wings, Blue Wings, dar și piloții militari de la Luna, care vor zbura cu elicoptere IAR 330 Puma.

Airshow Cluj-Napoca va începe la ora 10:30, iar toată strada Planoarelor, de lângă pistă, va fi blocată începând cu ora 9:00.


Despre Aeroclubului Teritorial „Traian Dârjan” Cluj-Napoca

Aeroclubul Cluj, prin poziționarea sa, a fost dintotdeauna unul din aerocluburile cu cea mai bogată activitate de zbor. În momentul de 

față, în urma unei colaborări foarte bune cu Aeroclubul României, participă cu sportivi de performanță atât la competiții interne cât și internaționale unde a obținut rezultate foarte bune. Ca și activitate de zbor în decursul timpului s-a remarcat prin rezultate obținute și recorduri naționale efectuate la acea vreme.


În momentul de față aeroclubul Cluj este dotat cu planoare de performanță și antrenament, un avion remorcher PZL104 Wilga-35A, mosor nou, parașute de salt noi și cu o pistă de zbor înălțată care permite desfășurarea activității de zbor și după ploi abundente ceea ce înainte nu era posibil.

Aeroclubul Teritorial „Traian Dârjan” Cluj se află pe strada Planoarelor, Nr. 52, localitatea Dezmir.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avioanele MIG-21 au “cucerit” cerul Clujului - FOTO şi VIDEO

Show aviatic cu elicoptere și avioane de luptă cu prilejul Zilei Drapelului Național al României

Ultimele Stiri
abonare newsletter