Actualitate

Beat la volan, prins de polițiști în Apahida. Avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un bărbat de 64 de ani a fost oprit de polițiști, fiind surprins beat la volan pe un drum comunal din localitatea Apahida.

Șofer beat, pe drumurile din Apahida/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Șofer beat, pe drumurile din Apahida/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Sâmbătă, în jurul orei 13.50, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat, pe un drum comunal din localitatea Apahida, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 


„La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice”, informează IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În județul Cluj sunt înregistrate tot mai multe cazuri de șoferi băuți la volan. Recent, într-o parcare de pe Aleea Mogoșoaia din Cluj-Napoca, o tânără a fost surprinsă la volan, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Zeci de sancțiuni contravenționale și amenzi de 13.000 de euro

Inconștiență la volan! O femeie beată criță, ce mergea haotic într-o parcare din Cluj-Napoca, oprită de polițiști

Beat la volan, cu o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, prin centrul Clujului. A fost reținut de polițiști

abonare newsletter