Actualitate

Inconștiență la volan! O femeie beată criță, ce mergea haotic într-o parcare din Cluj-Napoca, oprită de polițiști

În județul Cluj sunt înregistrate tot mai multe cazuri de șoferi băuți la volan. O tânără a fost prinsă moartă de beată la volan în timp ce se afla într-o parcare de pe Aleea Mogoșoaia din Cluj-Napoca.

Tânără cu sticlă de alcool la volan/ Foto: depositphotos.com Tânără cu sticlă de alcool la volan/ Foto: depositphotos.com

 

 


O tânără de 28 de ani din Iași a fost prinsă moartă de beată la volan în timp ce se afla într-o parcare de pe Aleea Mogoșoaia din Cluj-Napoca.

 


Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând concentrația de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o femeie de 28 de ani, din județul Iași, cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


În fapt, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că într-o parcare situată pe Aleea Mogoșoaia, șoferul unui autoturism conduce haotic, existând posibilitatea de a se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a fost identificată conducătoarea auto, în vârstă de 28 de ani, care a fost testată cu aparatul etilotest de polițiștii Biroului Rutier, rezultând concentrația de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice pentru determinarea cu exactitate a concentrației alcoolice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Zeci de sancțiuni contravenționale și amenzi de 13.000 de euro

Pericol public pe patru roți! Șoferi băuți și fără permis, pe drumurile din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter