Actualitate

Distracție sau inconștiență? Fetiță, filmată într-un leagăn montat pe balconul unui bloc din Florești. VIDEO

O fetiţă a fost filmată în timp ce se balansează într-un leagăn, montat pe balconul deschis al unui apartament din Florești.

O fetiţă a fost filmată în timp ce se balansează într-un leagăn, montat pe balconul deschis al unui apartament din Florești/ Foto: captură ecran video @rdp.art - TikTok O fetiţă a fost filmată în timp ce se balansează într-un leagăn, montat pe balconul deschis al unui apartament din Florești/ Foto: captură ecran video @rdp.art - TikTok

 

 


După ce doi copii au fost filmați, miercuri, în timp ce se plimbau pe acoperișul unui bloc din Florești, o altă filmare prezintă o fetiță care se dă cu putere într-un leagăn amplasat pe balconul deschis al unui apartament, potrivit observatornews.ro

 


În filmarea postată pe TikTok se poate observa cum fetița se balansează cu putere pe leagăn.

Un pericol uriaş, care într-un moment de neatenţie s-ar putea transforma într-o tragedie. 


„Ziceți voi dacă îi normal ce a făcut părintele acela? I-a făcut un leagăn la etajul 3 și fata se dă se dă și numa niște sticlă o protejează (...) Vai de capul meu...și se și împinge cu picioarele”, a transmis persoana care a încărcat filmarea pe TikTok.

Părerile au fost împărțite între internauții care au comentat filmarea, mulți spunând că acel leagăn este „safe” pentru copil deoarece leagănul are protecție în zona dintre picioare.


„Părintele este normal, leagănul are protecție între picioare, plus de asta balconul acela nu are sticlă, este plastic”, „Am văzut și la etajul 6 din păcate”, „Mai bine în casă făcea un leagăn, e în siguranță decât pe balcon”, sunt câteva dintre comentarii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa video: @rdp.art - TikTok

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență maximă! Copii, filmați în timp ce se plimbă pe acoperișul unui bloc din Florești. VIDEO

Părinții copiilor care se plimbau pe acoperiș în Florești au fost amendați! Minorii erau singuri acasă

Etichete: floresti copil balcon
abonare newsletter