Actualitate

O locuință din Iclod a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la jarul căzut din centrala termică

Focul a cuprins o locuință din localitatea clujeană Iclod, context în care pompierii au intervenit pentru a limita propagarea incendiului la locuințele învecinate.

Locuință cuprinsă de flăcări în Iclod, din cauza jarului de la centrala termică/captură foto ISU Cluj Locuință cuprinsă de flăcări în Iclod, din cauza jarului de la centrala termică/captură foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit vineri seară pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case situată în localitatea Iclod.

 


Apelul de urgență a venit în jurul orei 22.30, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor operative, acoperișul casei era cuprins aproape în întregime de flăcări, precum și o încăpere unde funcționa centrala termică.


Operațiunile de stingere a incendiilor au durat mai bine de o oră și au împiedicat propagarea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cel mai probabil incendiul a pornit de la jarul căzut din centrala termică, informează ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UPDATE Locuință din Dâmbul Rotund, cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit mai bine de două ore la un incendiu care s-a extins la casele învecinate FOTO

abonare newsletter