Actualitate

UPDATE Locuință din Dâmbul Rotund, cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit mai bine de două ore la un incendiu care s-a extins la casele învecinate FOTO

UPDATE: O casă din cartierul Dâmbul Rotund a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au acționat mai bine de două ore pentru a stinge incendiul care s-a extins la locuințele învecinate.

Pompierii clujeni au intervenit la un incendiu care a cuprins o locuință din cartierul Dâmbul Rotund. Focul s-a extins la o casă învecinată/captură foto: ISU Cluj Pompierii clujeni au intervenit la un incendiu care a cuprins o locuință din cartierul Dâmbul Rotund. Focul s-a extins la o casă învecinată/captură foto: ISU Cluj

 

 


UPDATE: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de aproximativ 150mp, situată pe strada Graurilor din municipiul Cluj-Napoca. 

 


Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Dâmbul Rotund

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului acoperișul casei ardea generalizat, iar focul se extinsese și la o porțiune de aproximativ 40 mp din acoperișul casei învecinate. 

De asemenea, focul era pe punctul să se propage și la acoperișul altei case poziționată la mică distanță față de incendiu.


Pompierii au acționat peste două ore cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins acoperișurile celor două case.

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Cluj-Napoca. Flăcările s-au extins la o locuință învecinată/captură foto: ISU Cluj

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. 


Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Cluj-Napoca. Flăcările s-au extins la o locuință învecinată/captură foto: ISU Cluj

Cauza cea mai probabilă care a dus la izbucnirea incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

ȘTIRE INIȚIALĂ:


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o suprafață de aproximativ 60 mp din acoperișul unei case, situate pe strada Graurilor din municipiul Cluj-Napoca.

Incendiul violent s-a manifestat cu degajări masive de fum.

Însă, până acum nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, informează ISU Cluj.

Două autospeciale de stins incendii și o autoscară acționează pentru lichidarea focarelor incendiului.
 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu violent la o locuință din Huedin. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de două ore

abonare newsletter