Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în Cheia. Intervenție de urgență pentru a limita extinderea incendiului

Intervenție de urgență a pompierilor clujeni pentru a opri extinderea flăcărilor de la incendiul care a cuprins o casă din localitatea clujeană Cheia.

Incendiul care a cuprins o casă din comuna Mihai Viteazu risca să se extindă la locuințele învecinate/captură foto ISU Cluj Incendiul care a cuprins o casă din comuna Mihai Viteazu risca să se extindă la locuințele învecinate/captură foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din Turda au intervenit noaptea trecută cu autospeciale de mare capacitate pentru a evita o tragedie în comuna Mihai Viteazu din Cluj. 

 


Incendiul care a cuprins o casă risca să se extindă la locuințele învecinate. 

Astfel, în jurul orei 01:30 pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Cheia, comuna Mihai Viteazu. 


„Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:25, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. 

Echipajele au constatat faptul că flăcările au afectat coșul de fum, parțial tavanul și un perete interior”, transmit reprezentanții ISU Cluj.


În total, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 5 mp, iar intervenția promptă a făcut ca acesta să nu se extindă. 

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un apartament de pe Aleea Parâng. Flăcările au afectat centrala termică

Ultimele Stiri
abonare newsletter