Actualitate

Incendiu la un apartament de pe Aleea Parâng. Flăcările au afectat centrala termică

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, într-un apartament de pe Aleea Parâng din municipiul Cluj-Napoca. Flăcările au afectat centrala termică.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, la un bloc de pe Aleea Parâng din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, la un bloc de pe Aleea Parâng din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

Un incendiu a izbucnit într-un apartament de pe Aleea Parâng din Cluj-Napoca, sâmbătă dimineața.


 

Flăcările au afectat centrala termică din apartament, iar potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit.


„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un incendiu care s-a manifestat într-un apartament situat pe Aleea Parâng. Flăcările au afectat centrala termică și au fost lichidate rapid. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical și nu a fost necesară evacuarea celorlalți locatari. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit. La misiune au participat două autospeciale și autoscara, trimisă preventiv”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un apartament pe strada Frunzișului! Șase adulți și patru copii au fost evacuați

„E copleșitor!” Primele imagini cu pompierul clujean și câinele Max în misiunea de salvare a victimelor cutremurului din Turcia

Ultimele Stiri
abonare newsletter