Actualitate

Pericol public. Un șofer din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv. Fără permis, a fost prins băut la volan de fiecare dată când l-a oprit Poliția

Un șofer de 30 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru mai multe infracțiuni rutiere.

sursă foto Facebook Inspectoratul de Politie Judetean Cluj sursă foto Facebook Inspectoratul de Politie Judetean Cluj

 

La data de 9 decembrie, polițiștii au dispus reținerea un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


„În fapt, la data de 8 decembrie, în jurul orei 18.50, bărbatul fost oprit pentru control, de polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Dezmirului. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, neprezentând niciunul dintre documentele solicitate de polițiști. De asemenea, la locul depistării cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, emanând halenă alcoolice. Rezultatul testării a indicat concentrația de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior la o unitate medicală fiindu-i recoltate probe biologice atât pentru stabilirea alcoolemiei, cât și a eventualei prezențe a substanțelor interzise”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii spun că bărbatul nu se afla la prima încălcare a prevederilor legale.


„La data de 6 decembrie, în jurul orei 23.40, bărbatul de 30 de ani a fost depistat de polițiști circulând cu autoturismul pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, sub influența alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat concentrația de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, mai spun oamenii legii.

Ulterior, a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Bătrân de 72 de ani, băut la volan, s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Nu se învață minte! Tânăr de 20 de ani, prins băut la volan pe strada Horea

Șeful Poliţiei Câmpia Turzii, pensie specială după ce a fost prins băut la volan

abonare newsletter