Actualitate

Nu se învață minte! Tânăr de 20 de ani, prins băut la volan pe strada Horea

Un tânăr de 20 de ani din comuna clujeană Săvădisla a fost prins băut la volan de polițiștii clujeni.

Nu se învață minte! Tânăr de 20 de ani, prins băut la volan pe strada Horea Nu se învață minte! Tânăr de 20 de ani, prins băut la volan pe strada Horea

Potrivit IPJ Cluj, la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat tânărul în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, din Cluj-Napoca, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Tânărul a fost testat și cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultând o concentrație de peste 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Vă reamintim că, în urmă cu doar două săptămâni, în data de 9 decembrie, un accident mortal a avut loc pe strada Horea. În urma teribilului impact, Serghei Arapu, conducătorul auto băut care a provocat accidentul (21 de ani, din Republica Moldova), a fugit de la fața locului, iar Filip Barani, un tânăr de 22 de ani din Bistrița, a decedat.

CITEȘTE ȘI: Tânărul decedat în accidentul de pe Horea, condus la groapă

Ultimele Stiri
abonare newsletter