Actualitate

Bradul de Crăciun, de la Muntele Băișorii spre Târgul de Crăciun din Piața Unirii! VIDEO

În mai puțin de o săptămână Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca își va deschide porțile. Bradul de Crăciun a fost surprins în drumul de la Muntele Băișorii spre Piața Unirii din centrul Clujului.

Nici de la această ediție faimosul brad de Crăciun nu putea să lipsească/ FOTO: cititor Monitorul de Cluj Nici de la această ediție faimosul brad de Crăciun nu putea să lipsească/ FOTO: cititor Monitorul de Cluj

 

 


Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se va desfășura anul acesta între 18 noiembrie și 31 decembrie, iar pregătirile avansează într-un ritm alert.

 


Nici de la această ediție faimosul brad de Crăciun nu putea să lipsească. Un cititor Monitorul de Cluj a surprins momentul în care bradul este adus de la Muntele Băișorii spre Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde a fost montat.

 


Imaginile au fost surprinse vineri după-masa.

Montarea bradului de Crăciun în Piața Unirii din Cluj-Napoca/ FOTO: cititor monitorulcj.ro

 


86 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului Cluj-Napoca

Cel mai așteptat târg al sezonului rece aduce în centrul Clujului 45 de zile de concerte, tramvaiul și căsuța lui Moș Crăciun, cutia cu scrisori a lui Moș Crăciun, roata panoramică, caruselul, 86 de căsuțe cu bunătăți, Poveștile la gura sobei, radioul Răcnetul lui Rudolf, poveștile oameni mici și mari, toate în prezența personajelor de poveste.

Printre cei care vor urca pe scena Târgului de Crăciun sunt Voltaj, Direcția 5, Alexandra Ușurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music. Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula și în acest an. Din 18 noiembrie și până în 31 decembrie, între orele 16:00-18:00, pe linia 101. Acesta se poate lua  zilnic de la Gară (de la ora 16:00 sau de la 17:00) sau din stația Bucium (de la 16:30 sau 17:30).


Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 11:00-22:00, iar în weekend de la ora 11:00 până la 22:30.

Sursa video: cititor Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca! Bradul de Crăciun și roata panoramică au fost amplasate în Piața Unirii. FOTO

Când începe Târgul de Crăciun, la Cluj? Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului

Ultimele Stiri
abonare newsletter