Timp Liber

Când începe Târgul de Crăciun, la Cluj? Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca revine de la mijlocul lunii noiembrie. Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca revine de la mijlocul lunii noiembrie. Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului/ FOTO: Emil Boc/Facebook Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca revine de la mijlocul lunii noiembrie. Peste 80 de căsuțe vor „împânzi” centrul orașului/ FOTO: Emil Boc/Facebook

 

 


Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, anulat în anul 2020 din cauza pandemiei de COVID-19 și cu restricții în anul 2021, revine în perioada 18 noiembrie-31 decembrie 2022.

 


Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se va desfășura anul acesta între 18 noiembrie și 31 decembrie și nu va fi afectat de criza din domeniul energiei și de restricțiile anti-COVID-19 de la ediția din 2021.

„Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, zâmbetelor, cadourilor, cântecelor, colindelor și a poveștilor la gura sobei. Zilnic, de luni până vineri, între orele 11:00-22:00. În weekend: de la ora 11:00 până la 22:30”, au anunțat organizatorii Târgului de Crăciun.


Potrivit organizatorilor 86 de căsuțe vor împânzi centrul orașului și printre atracțiile pe care le pot încerca clujenii se numără roata panoramică, carusel sau trenul lui Moș Crăciun.

Prima ediție fără restricții

Anulat în anul 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, Târgul de Crăciun a revenit în centrul Clujului în 2021, într-un format mai restrâns. Târgul a avut loc anul trecut timp de o lună, din 26 noiembrie și până în 31 decembrie 2021, în Piața Unirii.


Conform reglementărilor în vigoare la acel moment, accesul în Piața Unirii s-a putut realiza doar în limita a maxim 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului verde care va fi scanat în zonele de acces.

 

CITEȘTE ȘI:

Criza din energie nu va afecta Târgul de Crăciun la Cluj, dimpotrivă: „Vom avea mai multe căsuțe ca anul trecut”

Carusel în Piața Unirii și o roată panoramică în loc de scenă, la Târgul de Crăciun 2021

Ultimele Stiri
abonare newsletter