Actualitate

Pădurar din Cluj, BĂTUT pentru că a fost cinstit! A confiscat lemnele unui bărbat în urmă cu doi ani

Un pădurar din județul Cluj a fost bătut de un bărbat pentru că i-a confiscat o cantitate de lemn în urmă cu doi ani. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pădurar bătut pentru că a confiscat o cantitate de lemne în urmă cu doi ani /Foto: arhivă Pădurar bătut pentru că a confiscat o cantitate de lemne în urmă cu doi ani /Foto: arhivă

 

 


Pădurarul, din cadrul Ocolului Silvic Gherla, a fost bătut într-un local public din Fizeșu Gherlii, pe motiv că i-a confiscat lemnele unui bărbat în urmă cu doi ani.

 


Poliția a intervenit după ce incidentul a fost semnalat prin apel 112:

„La data de 27 octombrie a.c., magistrații Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestării preventive față de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Cluj, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, la data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Gherla, cu privire la faptul că în timp ce ar fi intrat într-un local public din localitatea Fizeșu Gherlii, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, pe motiv că i-ar fi fost confiscat o cantitate de lemn în urmă cu aproximativ 2 ani”, a transmis IPJ Cluj.


Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 28 octombrie a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla.

Magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la persoane acuzate de tăieri ilegale de lemne și evaziune, în Cluj! O rețea mare de spălare de bani se destramă. VIDEO

Hoții de lemne acționează pe A3. Nereguli privind defrișările de pe tronsonul Nădăşelu - Zimbor - Poarta Sălajului

FOTO/VIDEO. Pădurea Hoia-Baciu, plină ochi de hoții de lemne? Cel care i-a demascat, AMENINȚAT cu drujba. „S-a oprit la 5 cm de gâtul meu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter