Actualitate

Andreea Esca, aniversare la 50 de ani, la Istanbul. A dus vreo 70 de prieteni, rude, cu familii și copii. FOTO

Andreea Esca, vedeta Știrilor ProTv, va împlini în 29 august vârsta de 50 de ani. Aceasta le-a făcut apropiaților o surpriză de proporții, o excursie spre o destinație necunoscută.

Andreea Esca, vedeta Știrilor ProTv, va împlini în 29 august vârsta de 50 de ani. Aceasta le-a făcut apropiaților o surpriză de proporții, o excursie spre o destinație necunoscută/ Foto: Facebook - Lucian Mândruță Andreea Esca, vedeta Știrilor ProTv, va împlini în 29 august vârsta de 50 de ani. Aceasta le-a făcut apropiaților o surpriză de proporții, o excursie spre o destinație necunoscută/ Foto: Facebook - Lucian Mândruță

 

 


Andreea Esca și-a luat prietenii, rudele și mai multe familii cu copii și s-au îmbarcat spre o destinație surpriză.

 


70 de prieteni și apropiați alături de Andreea Esca s-au prezentat pe Aeroportul Henri Coandă din București pentru a pleca spre destinația necunoscută.

Lucian Mîndruță, fostul coleg al Andreei Esca a declarat că știau doar compania aeriană.


„N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriană (Turkish Airlines - n.red ), așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a scris Lucian Mîndruță.

În pozele postate de acesta apar mai multe vedete. Printre acestea, Mihai Petre, chef Adrian Hădean, Dana Rogoz și soțul său.


Tot Lucian Mândruță este cel care a dezvăluit numărul invitaților, 70 la număr.

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…


Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport și pâna aici - șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!

Nu dau numele hotelului, că, nah, sunt deja destui invitați…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele. Oricum, lumea nu prea stă cu ochii pe geam, că a început deja dansul (în coregrafia lui Mihai Petre și-a soției Elwira). 

Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene și salată! Și alte chestii mai pe opulență, dar știți că nu prea îmi plac pozele cu mâncare. 

Vă las mai departe cu cele de pe drum și cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, lângă care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene.

Nu, tot nu știu cât are salariul. Știu doar câte stele are hotelul. Dar parcă mai contează…”, a adăugat Lucian Mîndruță.

Andreea Esca și Lucian Mîndruță, prietenie încă din tinerețe

Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani de ani, la postul TV SOTI, prima televiziune independentă din România după 1989, după cum a declarat într-un interviu pentru paginademedia.ro din anul 2019, Lucian Mîndruță.

Ambii jurnaliști sunt şi după 30 de ani, prieteni la fel de buni ca în perioada tinereții.

 

CITEȘTE ȘI:

Andreea Esca a fost prezentă la Gala Festivalului Internaţional de Film Transilvania - GALERIE FOTO

Lucian Mîndruță, fermecat de Cluj: „Noaptea îți vine să te muți acolo”. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter