Timp Liber

Clujenii au luat prânzul împreună și au socializat la „Masa bunei vecinătăți”. Atmosferă superbă pe strada Potaissa

Mai mulți clujeni s-au adunat la „Masa bunei vecinătăți” de pe strada Potaissa unde au mâncat împreună și au socializat. Preparatele au fost aduse chiar de participanți.

Mai mulți clujeni au luat prânzul împreună și au socializat la „Masa bunei vecinătăți” / Foto: Facebook - Strada Potaissa în evenimentul Piața de flori altfel Mai mulți clujeni au luat prânzul împreună și au socializat la „Masa bunei vecinătăți” / Foto: Facebook - Strada Potaissa în evenimentul Piața de flori altfel

 

 


La piața de flori „altfel” de pe strada Potaissa s-a organizat „Masa bunei vecinătăți”, la care au participat mai mulți clujeni.

„Masa bunei vecinătăți” / Foto: Facebook - Strada Potaissa în evenimentul „Piața de Flori altfel”

Organizatorii i-au invitat să pună laolaltă diverse tipuri de mâncare aduse de ei și să socializeze


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„În ultimele două zile am format o comunitate absolut genială, pe cea mai frumoasă stradă din Cluj. Astăzi, vă invităm să luăm prânzul împreună, la „Masa bunei vecinătăți”. Între orele 13 și 15, oprim activitatea economică, punem laolaltă cele mai delicioase preparate aduse de fiecare dintre noi și să ne bucurăm de oameni, de mirosuri îmbietoare, de culori și de gusturi”, scrie în anunțul organizatorilor de pe pagina de Facebook Strada Potaissa.


Mulți oameni s-au prezentat la „Masa bunei vecinătăți” și au adus cu ei tot felul de preparate delicioase: „O stradă cu suflet, oameni faini și preparate delicioase. Mulțumim tuturor! Sunteți absolut minunați!”, au scris organizatorii în postarea lor despre inițiativa „Masa bunei vecinătăți”.

De asemenea, pe strada Potaissa au fost pregătite și câteva workshopuri despre sustenabilitate și rețete interesante pe care le putem face acasă.


Scopul acestei inițiative a fost ca oamenii să se așeze la masă necunoscuți, dar să se ridice prieteni:

„Highlight-ul ediției cred că e fără doar și poate Masa Bunei Vecinătăți, un prânz împreună cu toată lumea pe care-l pregătim pentru duminică, între orele 13-15. Oricine e binevenit câtă vreme aduce ceva ce să împartă cu ceilalți comeseni. Ne așezăm la masă necunoscuți, ne ridicăm prieteni, cam ăsta e planul. Avem concerte ale unor trupe locale și DJ locali care vor întreține atmosfera. Per total, #FiecareFaceCePoate, asta e ideea”, a declarat Andi Daiszler, inițiatorul proiectului, pentru monitorulcj.ro în urmă cu câteva zile.


Piața de flori altfel 2022 se mai desfășoară pe strada Potaissa din Cluj-Napoca până luni, 13 iunie, la ora 22:00.

CITEȘTE ȘI:

Plante „altfel” la piața de flori. Pentru prima dată au fost aduse și plante carnivore pe strada Potaissa

Cea mai atipică piață de flori din țară începe vineri! Strada Potaissa va respira un alt aer timp de câteva zile

abonare newsletter