Timp Liber

Plante „altfel” la piața de flori. Pentru prima dată au fost aduse și plante carnivore pe strada Potaissa

Piața de flori „altfel” de pe strada Potaissa din Cluj-Napoca a început vineri. La standuri îi așteaptă pe clujeni o diversitate de plante, între care se află, în premieră, și plante carnivore.

Plante „altfel” la piața de flori de pe strada Potaissa / Foto: Facebook - Strada Potaissa Plante „altfel” la piața de flori de pe strada Potaissa / Foto: Facebook - Strada Potaissa

 

 


Piața de flori altfel organizată de Asociația Daisler s-a deschis vineri, 10 iunie.

Pe strada Potaissa sunt amplasate acum standuri cu o diversitate mare de plante pe care clujenii pot să le admire sau să le cumpere.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Organizatorii au anunțat pe pagina de Facebook Strada Potaissa ce au pregătit în acest an.

De la plante suculente, în forme turnate sau trunchiuri scobite de copac, până la plante de interior (diferite specii de Philodendron, Mikado, Hoya, Peperomia Raindrop) și plante suculent de soiuri și dimensiuni diverse, în ghivece pictate manual sau în forme de sticlă se găsesc la „Piața de flori altfel” în acest weekend.


Mai mult decât atât, în premieră pe strada Potaissa au fost aduse și plante carnivore pentru cumpărătorii care își doresc o plantă „altfel”.

„Masa Bunei Vecinătăți”

În acest an, organizatorii au venit cu o idee inedită, anume „Masa Bunei Vecinătăți”. Aceasta va avea loc duminică și toată lumea e binevenită. Tot ce trebuie să facă cei care stau la această masă este să aducă ceva de mâncare ce să împartă cu celelalte persoane.


De asemenea, și în acest an vor exista concerte cu artiști locali:

„Highlight-ul ediției cred că e fără doar și poate Masa Bunei Vecinătăți, un prânz împreună cu toată lumea pe care-l pregătim pentru duminică, între orele 13-15. Oricine e binevenit câtă vreme aduce ceva ce să împartă cu ceilalți comeseni. Ne așezăm la masă necunoscuți, ne ridicăm prieteni, cam ăsta e planul. Avem concerte ale unor trupe locale și DJ locali care vor întreține atmosfera. Per total, #FiecareFaceCePoate, asta e ideea”, a declarat Andi Daiszler pentru monitorulcj.ro, inițiatorul proiectului.

CITEȘTE ȘI:

Cea mai atipică piață de flori din țară începe vineri! Strada Potaissa va respira un alt aer timp de câteva zile

Piața de flori „altfel”, la a șasea ediție! Strada Potaissa se transformă iar în cea mai frumoasă stradă din România

Ultimele Stiri
abonare newsletter