Timp Liber

3 zodii cu puteri magice. Ce puteri necunoscute dețin anumite zodii

Te-ai gândit vreodată dacă faci parte dintr-o zodie cu puteri magice? Vom afla care sunt zodiile cu puteri necunoscute.

Zodii cu puteri speciale. FOTO: Pixabay Zodii cu puteri speciale. FOTO: Pixabay


Fiecare zodie deține energii speciale și este croită în funcție de anumite abilități care apar în funcție de zodie sau alte legături astrologie. 3 zodii au puteri magice, conform Kudika. În rândurile care urmează vom afla despre puterile magice ale fiecărei zodii.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Rac zodie cu puteri magice

Despre Rac se spune că are puteri magice în momentul în care vine vorba despre previziuni. Universul le-a oferit celor din zodia Rac o putere neașteptată și ei pot să intuiască anumite lucruri. Un Rac este un bun predictor și poate să prevestească un dezastru.


Cei născuți în zodia Rac sunt conduși de Luna, un semn clar că visele pe care le are un Rac se pot transforma în orice clipă în adevărat, iar unele chiar sunt profetice.

Zodia Săgetător poate vindeca suflete

O putere nebănuită au și cei din zodia Săgetător. Despre un Săgetător se spune că are abilități de vindecare. În astrologie, un Săgetător este considerat un „Doctor de la Dumnezeu”. În momentul în care ai nevoie de un săgetător, el te ajută și îți poate lua toată durerea.


Se spune că nicio altă zodie nu are o putere mai mare de vindecare a sufletului decât un săgetător. Cei născuți în această zodie sunt îndemnați de o putere spirituală să ajute, să vindece și să aducă energie pozitivă. Un săgetător va ști mereu cum să iubească, cum să ofere un vibe bun. 

Capricorn conexiune magică cu Universul



Despre capricorn se spune că are o legătură directă cu Cosmosul și cunoaște foarte bine drumul în viață. În plus, alegerile potrivite îi ajută să descopere cu adevărat destinul.


Un capricorn abordează cu multă seriozitate și multă răbdare semnele pe care le primește de la divinitate. Un capricorn nu luptă niciodată împotriva planului divin și face mereu un pas în spate pentru a permite Universului să acționeze.

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care au noroc la bani. Cum îți dai seama dacă te-ai născut într-o zodie care are noroc la bani.

Zodiacul iubirii la Berbec. Care sunt zodiile compatibile cu această zodie

abonare newsletter