Ştiri din Transilvania

Zodiacul infidelității. Zodii de bărbați care ÎNȘALĂ cel mai des! EVITĂ-I pentru o viață fericită

Zodiacul INFIDELITĂȚII. Află care sunt zodiile bărbaților care înșală cel mai des, pentru a știi de cine să te ferești.

 

 


Zodiacul infidelității. Probabilitatea ca partenerul tău să te înșele cu o altă femeie diferă de la o zodie la alta. Află de cine să te ferești pentru a nu suferi din dragoste.

 


Zodiacul infidelității. Află cine te va trăda

BERBEC

Bărbații din zodia Berbec sunt parteneri aventuroși, mereu în căutare de noi experiențe. Majoritatea nativilor acestei zodii dau dovadă de infidelitate și nu stau mult pe gânduri când vine vorba de o situație de trădare în dragoste. Aceștia își urmează instinctul ușor și au o mare slăbiciune când vine vorba de infidelitate.


De asemenea, Berbecii simt mereu nevoia de a fi lăudați și admirați de cei din jur. Odată ce cuceresc ce au de cucerit își pierd interesul. Este recomandat să fiți precaute când vine vorba de această zodie.

GEMENI


De cele mai multe ori, nativii zodiei Gemeni sunt cu două fețe. Conștientizează și ei acest lucru și totuși se lasă duși de val, fără a se opune emoțiilor intense pe care le simt. Din acest motiv, Gemenii nu vor avea nici o mustrare de conștiință când își vor trăda partenerul.

De asemenea, sunt tipul de persoane care se plictisesc repede, așa că dacă vrei să fii într-o relație cu un nativ al acestei zodii, încearcă să oferi întâi prietenie și doar apoi tot ce ține de o relație.


RAC

Cei din zodia Rac vor înșela doar în momentul în care se simt puși în pericol. Atâta timp cât se consideră în siguranță cu tine, atât în plan financiar, cât și, mai ales, emoțional, nu veți întâmpina probleme de acest fel, ba din contră, s-ar putea dovedi ca fiind cei mai fideli nativi ai zodiilor.

Totuși, chiar dacă simt nevoia de siguranță, fiind încăpățânați, Racii nu vor admite nici în ruptul capului că le e teamă de a pierde persoana dragă, indiferent de cât de adevărat ar fi acest lucru.

Zodiacul infidelității. Pe cine trebuie să eviți pentru a nu suferi în dragoste?

LEU

Leii pot fi în două extreme: ori să fie cei mai loiali parteneri, ori să trădeze ca nici o altă zodie. Dacă îi dai impresia unui Leu că el este cel dominant, îți va rămâne fidel, dar dacă încerci să îi controlezi, sau le trădezi respectul, aceasta va duce sigur la infidelitatea acestuia.

BALANȚĂ

Cei din zodia Balanță sunt cei mai secretoși în ce privește fidelitatea. Sunt firi sociabile, prietenoase, perfecte pentru un partener cu care să rezolvi ușor conflictele. Însă aceste calități vor fi și pricina de poticnire a acestor zodii. S-ar putea ca partenerul să vă înșele de multe ori, însă să nu aflați niciodată, tocmai din cauză că știu foarte bine să țină secret acest lucru.

SCORPION

Scorpionii sunt unii dintre cei mai atractivi nativi ai zodiacului, motiv pentru care vor primi de multe ori oferte. Aceștia nici nu știu să fie credibili și să ascundă urmele infidelității lor, fapt pentru care vor exista multe certuri în acest sens.

Totuși, încercați să îi credeți pe cuvânt când vă spun că nu v-au trădat, fiindcă dacă sunt acuzați vor fi mai motivați de a trăda.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii înșală atunci când sunt puși în situația de a se simți neapreciați, așa că trebuie să își dovedească lor că încă sunt atrăgători pentru cei din jur. Așadar, dacă nu vreți să vă confruntați cu astfel de probleme, arătați acestora că îi apreciați și iubiți. Dacă le arătați că sunteți geloși în unele situații, cu atât mai bine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt infideli atunci când se află într-un moment de impas. Nu suportă să fie cu cine lipsit de creativitate, monoton și predictibil, așa că trebuie să aveți multă răbdare și imaginație când sunteți în relație cu un Vărsător.

Ultimele Stiri
abonare newsletter