Timp Liber

Cele mai complicate perechi de zodii. De ce au Gemeni și Taur relații complicate

Care sunt cele mai complicate perechi de zodii în astrologie? Ai remarcat și tu că unele persoane nu se înțeleg? Ei bine, acest lucru se datorează și faptului că zodiile nu sunt compatibile.

Cele mai complicate perechi de zodii. De ce au Gemeni și Taur relații complicate Cele mai complicate perechi de zodii. De ce au Gemeni și Taur relații complicate


Cele mai complicate zodii. Compatibilitatea între zodii este un subiect complicat și nu toți oamenii se înțeleg perfect și în special în mod natural. De multe ori vedem oameni care se ceartă fără un motiv anume, iar acest lucru se datorează incompatibilității din punct de vedere al zodiei.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Care sunt cele mai complicate perechi în funcție de zodie


Gemeni și Taur au o relație complicată

Taurii sunt mai rezervați și în general persoane fixiste. Taurul este o persoaă loială care se supără ușor atunci când Gemeni nu sunt punctuali și stabili din punct de vedere emoțional. Relația Taur – Gemeni este una complicată, deoarece Taurul se așteaptă ca Gemeni să fie mereu consecvenți și puțin schimbători, dar cei născuți în zodia Gemeni nu se pot ridica la așteptările unui Taur. 

Gemeni își doresc ca lucrurile să fie tratate mai relaxat, fără să ofere multă importanță unor detalii din plan secund, iar acest lucru îi enervează teribil pe Tauri.


Gemeni și Taur sunt două dintre zodiile aflate în antiteză. Amândoi știu să aprecieze momentele frumoase, dar de cele mai multe ori Gemeni evită să se implice într-o relație imediată.

Capricorn și Berbec zodii care nu se înțeleg

Capricorn și Berbec sunt două zodii competitive când vine vorba de obiectivele din cariera lor. Capricornul este o zodie care ia totul pas cu pas în drumul spre succes, în timp ce un Berbec caută să ardă etapele și să obțină cât mai repede ce își dorește. Cele două zodii nu fac o pereche bună când vine vorba de relații interumane.


Ambele zodii sunt semne cardinale care inspiră persoanele din jur, dar când trebuie să lucreze împreună apar probleme.

Rac și Săgetător au relații complicate

Racul este renumit pentru că iubește familia mai mult decât orice. Oricât de complicată ar fi relația, Racul va muta munții pentru cei mai apropiați și dragi. Săgetătorul, pe de altă parte, adoptă o abordare mai rezervată a familiei, mai ales când vine vorba de frați. 


Săgetătorii au limite rigide când vine vorba de ceea ce familia face și nu știe despre ei. Racul este flexibil în comunicarea cu familia și poate accepta nevoile Săgetătorului până la un punct, dar poate și controla, crezând că, calea lor este cea mai bună. Îl doare pe Rac când află că prietenii și colegii lui Săgetător au aflat despre evenimente majore din viață înainte ca ea să o facă. 

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul iubirii la Berbec. Care sunt zodiile compatibile cu această zodie

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter