Timp Liber

Instalația Lights ON „Mi-e Dor De Tine” luminează la Washington DC! Vezi FOTO din Capitala Americii

Instalația de lumini „Mi-e Dor De Tine” de la Cluj a fost amplasată în Washington DC și a luminat de Ziua Îndrăgostiților. Cei de la Lights ON au trimis fotografii cu instalația.

 

 


Instalația de lumină „Mi-e Dor De Tine”, dedicată românilor plecați departe de casă, s-a aprins de Ziua Îndrăgostiților chiar în capitala Statelor Unite ale Americii, la aproximativ 2 kilometri distanță față de Casa Albă.

 


Instalația va putea vizitată de toți românii din zona Greater D.C. Area până pe 31 martie 2022.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Dincolo de semnificația Zilei Îndrăgostiților, ziua în care această instalație își face debutul în capitala americană, mesajul pe care instalația luminoasă „Mi-e Dor De Tine” îl aduce este unul de regăsire, reîntâlnire și dialog cu cei dragi, lucruri extrem de importante în aceste momente.


Zona în care expoziția are loc, The Wharf este o zonă efervescentă, situată în apropierea tuturor atracțiilor principale din Washington D.C., la aproximativ 2 kilometri distanță de Casa Albă sau 1,2 kilometri de Capitoliul American.

În plus, în zonă se află Aeroportul Național Ronald Reagan Washington D.C., instalația putând fi observată de pasagerii curselor care aterizează / decolează de aici.

CITEȘTE ȘI:

Instalația „Mi-e Dor De Tine” se aprinde în Capitala Americii!

Banner cu „Mi-e dor de locuințe sociale”, amplasat lângă instalația „Și mie” de pe podul Elisabeta din Cluj. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter