Timp Liber

Planta care te ajută să nu te îngrași. Combate spasmele și are efect antiinflamator

Planta care te ajută să nu te îngrași, combate spasmele și are efect antiinflamator. Această plantă are multe beneficii medicale asupra organismului nostru.

Planta care te ajută să nu te îngrași, combate spasmele și are efect antiinflamator. Planta care te ajută să nu te îngrași, combate spasmele și are efect antiinflamator.

 

 


Această plantă care te ajută să nu te îngrași este fenicul, o plantă care are un miros dulce din Europa de Sud. În bucătăria grecească și cea italiană este cel mai folosit fenicul, dar are multe utilități medicale.

 


Un avantaj al acestei plante este că poate să fie consumat în întregime, adică atât bulbul, tulpina, frunzele, cât și semințele.

Planta care te ajută să nu te îngrași. Combate spasmele

Planta este folosită pentru mai multe probleme digestive, precum arsuri la stomac, balonare și gaze intestinale. Totodată, planta care te ajută să nu te îngrași este cunoscută pentru că combate spasmele.


Această plantă te ajută să nu te îngrași și fiindcă îți pierde pofta de mâncare.

Elementele acestei plante ce contribuie la construirea şi menţinerea unei structuri osoase sănătoase şi puternice sunt fierul, fosforul, calciul, magneziul, zincul, manganul şi vitamina K, scrie csid.ro. Astfel, fenicul ajută la sănătatea oaselor.


CITEȘTE ȘI:

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne bolile hepatice și reduce colesterolul ridicat



Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii

Planta care te ajută să nu te îngrași. Are efect antiinflamator

Fenicul conține un nutrient foarte important, colina. Acesta are efecte benefice pentru somn și memorare. Potrivit gradinamax.ro, această plantă care te ajută să nu te îngrași are efect antiinflamator.

Nutrientul menționat mai sus ajută la absorbția de grăsime, dar și la reducerea inflamației cronice.

Colina este un nutrient foarte important din fenicul, fiind benefică pentru somn, mişcările musculare, în procesul de învăţare şi memorare. Colina, de asemenea, ajută la menţinerea structurii membranelor celulare şi la transmiterea impulsurilor nervoase, la absorbţia de grăsime şi reducerea inflamaţiei cronice.

Planta care te ajută să nu te îngrași stimulează absorția fierului în organism și reglează tensiunea arterială.

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care previne infarctul. Scade riscul de pietre la rinichi și te ajută să slăbești rapid

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

Ultimele Stiri
abonare newsletter