Timp Liber

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, vine la festivalul Massif de la Brașov

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, vine la festivalul Massif care va avea loc la Brașov între 14-17 martie.

Erika Isac vine la festivalul Massif . Sursa foto: Massif Erika Isac vine la festivalul Massif . Sursa foto: Massif

 

 


Erika Isac, interpreta melodiei manifest „Macarena”,  vine la festivalul Massif și va urca pe scena G.O.A.T. duminică, 17 martie. 

Încă de la debutul său în industria muzicală, Erika Isac a urcat de două ori pe Mainstage-ul Neversea. Artista este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. 


În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor.


A urmat piesa ,,Femei”, care are peste 3 milioane de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în topurile YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Single-ul "Macarena" este un manifest feminist care a stârnit milioane de reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care artista îl susține. „Mai sunt doar șase zile până la cel mai așteptat festival de la munte din România. Organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna”, se arată în comunicatul transmis de către organizatorii Massif. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Erika Isac: „După ce am fost la X Factor, când aveam 15 ani, zeci de mii de bărbați au spus despre mine că sunt curvă pentru că aveam pantaloni scurți”

Etichete: massif brasov festival
abonare newsletter