Timp Liber

Puya va concerta la Winter Dream Florești

Celebrul artist Puya va urca, sâmbătă, pe scena principală a Târgului de Crăciun Winter Dream din Parcul Poligon, Florești.

Zdob și Zdub au făcut un show de zile mari pe scena din Parcul Poligon, la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești | Foto: organizatori Winter Dream Zdob și Zdub au făcut un show de zile mari pe scena din Parcul Poligon, la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești | Foto: organizatori Winter Dream

 

Primăria și Consiliul Local Floresti, organizatori ai Târgului de Crăciun Winter Dream Florești anunță că sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 21, celebrul artist Puya va urca pe scena principală din Parcul Poligon, aducând o energie inconfundabilă și ritmuri captivante. 


Târgul de Crăciun Winter Dream din Parcul Poligon din Florești are unul dintre cele mai frumoase patinoare
Târgul de Crăciun Winter Dream din Parcul Poligon din Florești are unul dintre cele mai frumoase patinoare | Foto: organizatori Winter Dream

„Acest eveniment reprezintă un punct culminant al seriei de concerte și activități culturale ce animă perioada sărbătorilor de iarnă în localitate”, transmit organizatorii.

Înaintea concertului lui Puya, publicul va avea ocazia de a experimenta un moment impresionant cu Rock Academy, începând cu ora 18. Aceștia vor aduce pe scenă talentul tinerilor muzicieni, promițând un spectacol vibrant și plin de pasiune.


La Hambar, în Parcul Poligon din Florești, la Târgul de Crăciun Winter Dream
La Hambar, în Parcul Poligon din Florești, la Târgul de Crăciun Winter Dream | Foto: organizatori  Winter Dream

De asemenea, de la ora 19:30, Ilinca & Gadjo Dilo Band vor încânta audiența cu un amestec unic de sunete și stiluri muzicale, pregătind scena pentru o noapte de neuitat, precizează organizatorii. 

„Evenimentul muzical face parte dintr-un program bogat oferit de Târgul de Crăciun Winter Dream, care continuă să îmbogățească viața culturală din Florești. Invităm pe toți iubitorii de muzică și distracție să ni se alăture pentru a celebra arta și comunitatea într-o atmosferă de sărbătoare”, spun organizatorii Târgului Winter Dream din Florești.


Spectatorii au încins o horă la concertele de la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești
Spectatorii au încins o horă la concertele de la Târgul de Crăciun Winter Dream din Florești | Foto: organizatori Winter Dream 

Pentru informații suplimentare și detalii despre întregul program al târgului puteți consulta aplicația Memorabil, disponibilă atât în Apple App Store cât și în Google Play.

CITEȘTE ȘI:

Winter Dream, un Târg de Crăciun ca un vis de iarnă, pentru floreșteni, în Parcul Poligonului. Patinoar, Trenulețul Moșului și roată panoramică

Ultimele Stiri
abonare newsletter