Timp Liber

Winter Dream, un Târg de Crăciun ca un vis de iarnă, pentru floreșteni, în Parcul Poligonului. Patinoar, Trenulețul Moșului și roată panoramică

Începând cu 30 noiembrie și până la finele anului, floreștenii sunt așteptați să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă, în Parcul Poligonului.

sursă foto depositphotos.com

 

Un întreg Univers, desprins din cele mai dragi amintiri ale copilăriei, presărate cu Praful magic al Crăciunului, îi așteaptă pe locuitorii comunei Florești în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.


„Am pregătit activități pentru întreaga familie, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Ne dorim ca magia pe care o vom crea la Winter Dream să ofere zâmbete, râsete și o atmosferă care să ne amintească de copilărie și de Crăciunul petrecut în jurul bradului, alături de cei dragi”, au declarat organizatorii. 

Floreștenii sunt așteptați în Parcul Poligonului în data de 30 noiembrie, începând cu ora 19:00 pentru a participa la momentul în care se aprind luminile de sărbătoare și se dă start activităților. 


Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Florești și aduce publicului concerte live, colinde, tradiții, Ziua lui Moș Nicolae, ateliere, teatru. Activitățile sunt pentru întreaga familie, iar copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, vor putea să-și facă fotografii cu el și să-i spună ce își doresc să găsească sub brad. Nu vor lipsi nici spectacolele și nici spiridușii care vor realiza activități împreună cu cei mici.

„Am vrut să le oferim floreștenilor un cadru în care să se bucure de sărbătorile de iarnă, fără să fie nevoie să se deplaseze până în Cluj-Napoca, iar Parcul Poligonului este locația perfectă în care să ne întâlnim rude, familii, vecini și să ne bucurăm de venirea Crăciunului”, susțin organizatorii.


Patinoarul, Trenulețul Moșului și roata panoramică vor mai adăuga praf magic în cadrul Winter Dream, iar cei care sunt mai friguroși se vor putea bucura de activități și de un pahar de vin fiert în spații interioare încălzite. 

Târgul de Crăciun Winter Dream are loc în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, în Parcul Poligonului. 

CITEȘTE ȘI:

ULTIMA ZI de vot pentru CEL MAI FRUMOS Târg de Crăciun. VOTAȚI CLUJUL!

Cel mai mare târg de Crăciun se deschide în 3 decembrie

Târg de Crăciun la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă

Ultimele Stiri
abonare newsletter