Timp Liber

Surpriză pentru studenții de la UTCN! Spațiu de recreere și fitness, în Campusul Observator

Studenții de la UTCN se întorc în Campusul Observator în octombrie, unde vor găsi un nou spațiu dotat cu echipamente de fitness.

Zonă de fitness, în Campusul studențesc Observator / Foto: UTCN Facebook Zonă de fitness, în Campusul studențesc Observator / Foto: UTCN Facebook

 

 


În Campusul Observator a fost amenajat un spațiu în care studenții UTCN vor putea face sport. Aici au fost instalate echipamente de fitness, iar studenții pot afla cum să le folosească prin scanarea unui cod QR. 

 


Reprezentanții universității au evidențiat că atât începătorii, cât și cei mai avansați, vor putea folosi cu ușurință echipamentele, la orice oră din zi sau noapte:

„Dragi studenți, vă așteptăm cu un nou spațiu de recreere amplasat în Campusul studențesc Observator! Echipamentele de fitness se adresează atât începătorilor cât și celor avansați, sunt de maximă siguranță și calitate superioară și corespund celor mai recente normative europene. Pentru modul de utilizare și instrucțiunile de folosire, aparatele au atașat un cod QR care așteaptă să fie scanat de voi! Datorită sistemului de iluminat nocturn, spațiul poate fi folosit și pe timp de noapte, indiferent de anotimp!”, au transmis reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Excelență la nivel european! Doi studenți UTCN, medalie și premiu la olimpiada pentru programarea roboților industriali

Un nou titlu mondial! Studenții UTCN au câștigat un concurs din SUA. Construcția lor a rezistat la cutremure induse

abonare newsletter