Timp Liber

Momente incredibile la UNTOLD! Bebe Rexha a invitat pe scenă un tânăr care a încins atmosfera. Steve Aoki a mixat „Dragostea din Tei” și „Andrii Popa” - VIDEO

Concertul susținut de Bebe Rexha la Untold 2023, joi seara, a fost de departe punctul central al primei nopți. Artista a adus pe scena de la Untold un show live extrem de incitant.

Prima zi de Untold a avut parte de momente inedite/ Foto 1: captură video TikTok - Foto 2: Eliza LUCACIU - monitorulcj.ro Prima zi de Untold a avut parte de momente inedite/ Foto 1: captură video TikTok - Foto 2: Eliza LUCACIU - monitorulcj.ro

 

 


Bebe Rexha a făcut un show incendiar la Untold 2023.

 


La mijlocul spectacolului, artista din SUA a luat pe scenă doi tineri care să danseze, iar Alex, un băiat din Timișoara a încins atmosfera.

Spectacolul oferit de tânăr a lăsat pe mulți cu gura căscată, chiar și pe Bebe Rexha care s-a arătat surprinsă de mișcările lui.


Bebe Rexha la Untold/ Foto: Eliza LUCACIU - monitorulcj.ro

Steve Aoki a surprins fanii de la UNTOLD

DJ-ul Steve Aoki a avut o surpriză pentru fanii de la Untold. Acesta a mixat pe piesa „Dragostea din Tei” de la O-zone și în timp ce a mers cu steagul României pe fundal se auzea piesa „Andrii Popa” de la Phoenix.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Astăzi va fi NEBUNIE la Untold. Imagine Dragons, pentru prima dată în România. Programul zilei

S-a luminat cerul de Untold. Foc impresionant de artificii la deschiderea oficială a festivalului!

Ultimele Stiri
abonare newsletter