Actualitate

Primele staruri de la Untold au ajuns la Cluj!

Primele staruri Untold au sosit pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj! Sunteți pregătiți de concerte?

Steve Aoki a ajuns la Cluj pentru concertul de joi seara de la Untold. Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca Steve Aoki a ajuns la Cluj pentru concertul de joi seara de la Untold. Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca

 

Steve Aoki și DJ-ul Alok au ajuns la Cluj-Napoca, unde vor susține, joi, show-uri în prima zi de Untold.


Brazilianul Alok a ajuns la Cluj pentru concertul de la Untold. Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca

În prima zi de festival, pe scena amplasată pe Cluj Arena vor cânta Irina Rimes, Ava Max, Bebe Rexha, Topic, Alok, Steve Aoki și Ksmhr. Concertele sunt programate să țină până la ora 6 dimineața. 

Ceremonia oficială de deschidere va oferi fanilor de pe Cluj-Arena, un show memorabil al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, brazilianul Alok. Aceasta va avea loc în noaptea de joi spre vineri.


Pentru cea de-a 8-a ediție, creatorii Untold prezintă un nou concept creativ captivant, The Light Phoenix. În timpul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al magiei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum a fost a doua zi de Neversea? 20 de torturi, pregătite de Steve Aoki pentru momentul „Cake Me!”

A treia zi de Neversea. Black Eyed Peas, Steve Aoki și mulți alții au făcut show în fața a 70.000 de festivalieri

Steve Aoki, pe scena principală la Neversea 2022: „Nu va lipsi cel mai așteptat moment al său, când aruncă torturi în mulțime”

abonare newsletter