Timp Liber

Boc, experință inedită la Muzeul „Astra” din Sibiu. A mânuit o secure și și-a amintit de meseriile cu care a crescut. VIDEO.

Emil Boc a efectuat o vizită la Muzeul „Astra” din Sibiu, alături de delegațiile țărilor din UE, unde a experimentat din nou meseriile cu care a crescut.

Boc a „mânuit” securea la Muzeul Astra din Sibiu / Foto: captură video - Emil Boc Facebook Boc a „mânuit” securea la Muzeul Astra din Sibiu / Foto: captură video - Emil Boc Facebook

 

 


Primarul Clujului, Emil Boc, a avut o experiență inedită la Muzeul „Arta” din Sibiu, unde a retrăit „amintiri din copilărie”. Edilul spune că muzeul i-a amintit de meseriile cu care a crescut la Răchițele. 

Emil Boc a postat și un videoclip în acest sens. Primarul s-a dat puțin spectacol cu modul în care a „mânuit” securea. El a aruncat-o „peste cap”, iar la coborâre aceasta s-a înfipt în lemn. 


De asemenea, edilul s-a pus și pe treabă. A văzut un trunchi de copac și l-a curățat de urmele de la crengi cu securea.

„Experiența inedită la Muzeul «Astra» din Sibiu! Felicitări doamnei Daniela Campean, președinta Consiliului județean Sibiu, pentru modul în care susține și promovează valorile naționale, meșteșugurile , industriile tradiționale (prelucrarea lemnului , olărit, morărit s.a.) precum și arta populară! Cele 23 de delegații ale țărilor din Uniunea Europeană și membrii Comitetului european al regiunilor (comisia de coeziune teritorială) , prezenți la Sibiu cu ocazia Conferinței europene despre viitorul politicii de coeziune, au apreciat la superlativ experiența locală, națională si europeană de la Muzeul Astra! Felicitări întregii echipe de la Muzeul «Astra» din Sibiu! Mândri de Voi! Personal, am retrăit «amintiri din copilărie» , experiența meseriilor rurale tradiționale împreuna cu care am crescut!”, a transmis Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc a lăsat costumul de primar și a trecut la coasă! În Răchițele, la casa părintească. VIDEO

Emil Boc s-a întors în Răchițele și a cosit curtea: „Mama, satul natal și iarba verde de acasă”

Etichete: emil boc muzeu sibiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter